About Us Style 1

Welcome to Triompher Golf Club

Here at Triompher Golf Club, we pride ourselves on the high quality of championship golf, striking views and outstanding service that we offer our valued guests. We have worked hard over the years to become a vital part of the community, and in the process, we have earned recognition as one of the premier golf experiences in the region.

Zgodovina igrišča

Gradnja golf igrišče se je začela v začetku leta 2007 po navodilih arhitekta Petra Škofica. V prvem letu je ekipa pod vodstvom avtorja celotnega projekta Marka Štirna naredila vsa groba terenska dela, drenaže na zelenicah in udarjališčih, namakalni sistem ter že v jesenskem času zatravila prvih devet lukenj.

V začetku leta 2008 so dokončali podrobna dela na drugih devetih luknjah ter jih v aprilu zatravili. V prvi polovici leta 2008 so začeli graditi klubsko hišo, trgovino ter pokrito vadbišče.

Igrišče so odprli leta 2009. Na objektih prevladujejo predvsem naravni materiali, ki odlično sovpadajo v idilično okolje golf igrišča.

Igrišče je med 25. in 28. julijem gostilo evropsko žensko amatersko prvenstvo.  Prijavljenih je bilo 144 tekmovalk iz 25 evropskih držav. Šlo je za tekmovalke s samega vrha amaterskega evropskega golfa, torej za ženske na poti proti profesionalnim golfistkam.

Igrišče je med 8. in 12. julijem 2014 gostilo evropsko amatersko prvenstvo za ženske.  20 reprezentanc se je borilo za naslov evropskih prvakinj. Na tekmovanju, ki se je odvijalo pod okriljem Evropske golf zveze so slovenske barve zastopale Katja Pogačar, Nastja Banovec, Ema Grilc, Ana Belac, Lara Ječnik in Taša Torbica.

Igrišče je kandidiralo za izbor top 100 golf igrišč v Evropi, saj se uvršča med najbolj urejena golf igrišča v tem delu Evrope.

Igrišče je gostilo evropsko amatersko prvenstvo.

Januarja 2018 je golf igrišče na Smledniku spremenilo lastnika, ki želi z vlaganji in  reorganizacijo igrišče dvigniti še na višjo raven ter zagotoviti golfistom in golfistkam odlične pogoje.

The Best of Professionals

Erste Card

Glavni sponzor Diners golf igrišča.

Amber Ford

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

Jim Brewer

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

Dora Mccarthy

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

Golf presenečenje

Bodite izvirni in podarite golf. Obdarite poslovnega partnerja, prijatelja ali družinskega člana.
Več

Rezerviraj Tee Time