IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

 

Serija CUBO turnirjev

CUBO družabni turnirji

Tekmovalna sezona za vse ljubitelje golfa je v polnem teku!

Na CUBO golf igrišču smo tudi za letošnjo sezono pripravili serijo tekmovalnih dni, kjer se boste pomerili na zelenicah in po igri preizkusili dobrote CUBO golf restavracije.

Turnirji

Igralnina in štartnina

Igralnina: 40 EUR za posamezen turnir

Pri prijavi se upoštevajo Letne karte na CUBO golf igrišču (upoštevajo se letne karte, ki veljajo za igranje na turnirjih).

Ob hkratni prijavi na več turnirjev: 70 EUR za dva turnirja in 180 EUR za vseh šest turnirjev.

Štartnina za posamezen turnir:

Štartnina se obračuna 25 EUR po osebi za posamezen turnir in vključuje malico po odigranih devetih luknjah, pogostitev po končani igri in kozarec piva, vina ali soka ob pogostitvi.

Razglasitev rezultatov in zmagovalca turnirja, pravila

Vsi turnirji so formata Stableford in veljajo za spremembo HCP.

NAGRADE na posameznih turnirjih:

Na vseh posameznih turnirjih so nagrade za 1. mesto Bruto in 1. mesto Neto – skupno. Najdaljši udarec M/Ž in najbližje zastavici skupno.

GLAVNA NAGRADA:

Glavna nagrada, ki zahteva udeležbo na vsaj štirih posameznih turnirjih se podeli na podlagi seštevka Bruto in Neto na vseh turnirjih. Med udeleženci, ki so tekmovali na več kot štirih turnirjih, bomo upoštevali štiri boljše rezultate tekmovalnih dni. Udeleženci, ki so tekmovali na vsaj štirih turnirjih bodo sodelovali v žrebanju za dodatno nagrado – Letno karto za sezono 2022.

PRIJAVE:

turnir@cubogolf.com ali na obrazcu spodaj ali na 041 903 555.

 

** Organizator turnirja si pridružuje pravico do spremembe pravil in pogojev. Glede na vremenske razmere ter izredne situacije si organizator pridružuje pravico do spremembe razpisanih terminov posameznega turnirja.

Galerija