CUBO golf restavracija z novo ponudbo

Nova ponudba CUBO golf restavracije je na voljo!

Zdaj gre pa zares. Nekoliko smo čakali, da smo vsak okus skrbno premleli in sestavili meni, nad katerim smo popolnoma navdušeni. V ponudbi naše CUBO golf restavracije lahko uživate na naši zunanji terasi, v restavraciji ali si hladno pijačo odnesete s seboj celo na golf igrišče.

Večini ljudi se vedno nekam mudi. A v zadnjem času nas je narava sama prisilila, da se ustavimo, zadihamo in zaživimo. In občutek je bil čudovit. Za nekaj minut smo vsi pozabili na slabe stvari okoli nas. Terasa pred klubsko hišo in restavracija s pogledom na zeleno igrišče naj bosta prostor kamor se boste z veseljem vračali in zgolj uživali v dobri družbi, hrani in pijači.

Za vse lačne bodo poskrbeli v kuhinji, v kateri smo za vas pripravili kulinarično doživetje, sestavljeno iz nam ljubih sestavin in nekaterih klasik. File brancina Fonda na limonini rižoti, Jadranske ribe iz dnevnega ulova, testenine s domačo bolognese omako, preproste jedi na žlico, tomahawki in ribeye pečeni na oglju,… Da bo ponudba sveža in sezonska, pa vas bomo občasno presenetili še z dodatno sezonsko ponudbo in ponudbo po navdihu kuharja. Za osvežitev pa si privoščite še CUBO hišni ledeni čaj, ali kozarček penine ali vina iz naše bogate vinske karte.

CUBO golf restavracija je prijetno okolje, kjer si lahko privoščite čas zase. Ne glede na to ali se boste pri nas ustavili pred ali po golf igri, za kosilo, večerno druženje, poslovni dogodek ali turnir. Želimo si, da bo to prostor, kamor se lahko pridete sprostit in predvsem izpolnjevat najbolj pomembna načela življenja: jej dobro, vzemi si čas za stvari ki jih imaš rad in živi preprosto, ter izkoristi večji del dneva za smeh in druženje.

Veselimo se drženja z vami.

MENI RESTAVRACIJE

 

Za rezervacije smo vam na voljo na fnb@cubogolf.com ali 040 621 336.

Za rezervacije za skupine in poslovne dogodke nas lahko kontaktirate na reception@cubogolf.com ali 041 440 446.