CUBO golf restavracija

S 1.7.2020 CUBO golf tako prevzema CUBO Golf restavracijo, kjer boste lahko ob hrani in pijači, ki bo razvajala vaše borbončice odkrili, da meja pri raziskovanju okusov ni.

Na CUBO golf igrišču želimo združiti tako kulinariko, kot užitek na igrišču. S sedajšnimi partnerji smo prijateljsko zaključili sodelovanje. Vseeno menimo, da je čas za nove zgodbe in nova doživetja, ki jih želimo pripraviti za vas, kar pa je mogoče le, če sami prevzamemo tudi kulinarični del.

Naša prioriteta je, da vaši interesi ne bi trpeli zaradi prenove in novosti. Čas prevzema restavracije smo načrtovali tako, da bo sprememba, v prvi vrsti zaradi dopustov večine igralce, čim manj vpilvala na igralce in ostalo dogajanje na igrišču.
Res je, da bo sama ponudba v prvem tedno nekoliko omejena, a upamo, da bo zaradi novosti, ki jih pripravljamo za vas vredno počakati teden dni.
Vsekakor bomo čisto vsi, od prvega do zadnjega zavihali rokave in poskrbeli za to, da bomo kar se da hitro pripravljeni na vse spremembe.
Zavedamo se, da je odgovornost velika, saj nam vaše počutje pomeni veliko.  A prav tako prosimo za potrpljenje tudi vas.
Vsi vemo, da je za vse dobre stvari potreben čas. Tako za prijateljstvo, ljubezen, dobro vino in tudi nove restavracije.
Največ po prvih štirinajstih dneh lahko pričakujete, da bo restavracija polno zaživela in se že veselimo, da spoznate našo ponudbo, ki jo skrbno pripravljamo za vas.

Z restavracijsko ponudbo se želimo približati vašim željam, zato bomo veseli, če nam na naslov sales@cubogolf.com pošljete vaše predloge. Vaše mnenje nam veliko pomeni in upamo, da bomo skupaj souustvarjali prostor, kamor se boste z veseljem vračali.