CUBO golf za Katjo Pogačar

Menite, da lahko premagate PRO-ja?

Najboljša slovenska golfistka, šestindvajset letna Katja Pogačar je mlada nadarjena športnica. Res je, da je ena izmed boljših, a Katja se iz leta v leto dokazuje in vztrajno vzpenja še višje. V prihodnjem letu bo Katja barve slovenskih golfistov zastopala na olimpijskih igrah.

Katja je prva slovenka, ki se je uvrstila na LET turnejo in verjamemo, da bo še naprej postavljala nova merila v svetu slovenskega profesionalnega golfa.

S projektom CUBO Golf za Katjo Pogačar želimo pomagati in nagraditi mlade, ki so predani svojim sanjam. Obenem pa želimo s projektom dati pozitiven zgled in prispevati k reševanju družbene problematike pri pomanjkanju sredstev za razvoj perspektivnih mladih, ki si upajo narediti korak naprej. A vemo, da nihče od nas ne more vsega doseči, če je v tem sam.

Čas je, da ponovno združimo moči. Našo podporo in veselje pa želimo deliti tudi z vami, zato vas vabimo, da se 19.7.2020 ob 10.uri pomerite proti Katji, drugim igralcem in skupaj s Katjo tudi odigrate eno izmed lukenj.

Cena turnirja znaša 75€. Vsa zbrana sredstva bodo donirana Katji za novo tekmovalno sezono. Zbran znesek samega turnirja pa bo CUBO Golf tudi podvojil.

 

Menite, da lahko premagate PRO-ja?

Sami smo mnenja, da se vse da, če le stopimo skupaj. Turnir je namenjen ravno temu – da ljudje ponovno pokažemo, da smo pripravljeni narediti nekaj dobrega. Na voljo je 42 mest, igralnina je brezplačna. Sestavite kar se da dobro ekipo treh tekmovalcev in se preizkusite, če je vaš skupni rezultat boljši kot Katjin.

Prijave na turnir sprejemamo na telefonsko št. 041 903 555 in e-mail naslov turnir@cubogolf.com do 17.7.2020 do 18. ure.

‘’ Sami ne moremo storiti vsega, a več kot nas je, več lahko dosežemo.’’