IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com
Serija CUBO turnirjev v štirih sosednjih državah, s finalnim turnirjem na domačem igrišču.

CUBO tour 2020

Serija turnirjev se letos seli izven domačega igrišča. Vsi golf navdušenci boste imeli priložnost odigrati turnirje na igriščih v štirih sosednjih državah. Svoje sposobnosti pa dokazati na končnem, finalnem turnirju na CUBO golf igrišču. Tekmovalnost, druženje, zabava in preiskušanje sosednjih igrišč.

Turnirji

140 EUR na osebo (Cene vključujejo avtobusni prevoz, igralnino na igrišču in pogostitev (hrana) ob koncu turnirja).

Igrišče (27 lukenj, par 72, dolžina 6318 metrov) je ravno, vendar zelo zahtevno in zahteva dobro koncentracijo in posebno pozornost pri vodnih ovirah, ki otežujejo igro.

Igrišče Golf della Montecchia se je rodilo 1988 na pobudo skupine zavzetih podjetnikov, Championship course je zasnoval britanski arhitekt Tom Macaulay.

Prostorna klubska hiša je skrbno obnavlena stara sušilnica tobaka in skladišča stare sosednje kmetije La Montecchia, ki je bila v lasti  grofa Emo Capodilista, ki pa je danes znana po odlični pridelavi vina. Restavracija, ki se nahaja v klubski hiši je leta 2010 prejela Michelinovo zvezdico. 

Odhod: 6.30

Štarti: 11.30

Zaključek turnirja: 17.30

Prihod nazaj: 21.30

Rok za plačilo je 19.3.2020, odpovedi so mogoče do vključno 19.3.2020. V primeru kasnejše odpovedi ni možnosti vračila plačanega zneska. (Cene so pripravljene za 48 udeležencev. Ob morebitnem manjšem številu udeležencev se cena spremeni. Igralci bodo o spremembi naknadno obveščeni.)

 

RAZPIS TURNIRJA

 

Spletna stran igrišča

 FB

 

100 EUR na osebo (Cene vključujejo avtobusni prevoz, igralnino na igrišču in pogostitev (hrana) ob koncu turnirja).

Odhod: 9.00

Štarti: 11.00

Zaključek turnirja: 18.30

Prihod nazaj: 20.30

Igrišče ( 18 lukenj, par  72, dolžina 6415 metrov) z 11 jezeri na igrišču predstavlja izziv za vsakega golfista.

Riverside Golf Zagreb se nahaja le 15 minut od središča Zagreba. Zgodba igrišča se je začela leta 2004, ko je bilo zgrajeno  golf igrišče z 9 luknjami vse do leta 2009, ko je današnje igrišče zasnoval angleški arhitekt Howard Swan.

Klubska hiša s čudovito teraso nudi počitek in sprostitev  v znani žar restavraciji Batak.

 

Spletna stran igrišča

 Facebook stran

117 EUR na osebo

Odhod: 9.00

Štarti: 11.00

Zaključek turnirja: 18.30

Prihod nazaj: 20.30

Igrišče (18 lukenj,  par  71, dolžina 5604 metrov) zelo zahtevno z značilno rahlo valovito strukturo z zmernimi nakloni.

Igrišče Kärntner Golfclub Dellach je bilo ustanovljeno leta 1927 in je eden izmed najstarejših  golf klubov v Avstriji . Poimenovan je po zvezni deželi Carinthii in Dellach in leži zraven počitniškega resorta ob jezeru. Nahaja se neposredno na južni obali Vrbskega jezera, ki svojim gostom nudi izjemno ozadje Alp in čudovito Vrbsko jezero v ospredju.

 

Spletna stran igrišča

Facebook stran igrišča

 

 

155 EUR na osebo

Odhod: 6.30

Štarti: 11.00

Zaključek turnirja: 17.30

Prihod nazaj: 21.30

Igrišče ( 18 lukenj, par  72, dolžina 6351 metrov) ponuja široko paleto strateških možnosti, to vključuje različne načine približevanja zelenici.

Zala Springs Zalacsany se je za igro odprl leta 2016. Edinstveno doživetje golfa zagotavlja eden najboljših svetovnih  oblikovalcev golf igrišč Robert  Trent Jones II. Igrišče se nahaja v slikoviti dolini Zale v bližini Blatnega jezera. Obkroženo je z vinogradi, naravnimi rezervati  in jezeri.

Dvonadstropna klubska hiša  Zala Springs Golf Club s 3000 m2 nudi udobje za obiskovalce golf kluba s sobo za simulacijo golfa, gurmansko restavracijo ter bistro restavracijo z različnimi mednarodnimi jedmi.

Spletna stran igrišča

Facebook stran

80 EUR na osebo

Štarti: 10.00

Cena

Cene vključujejo avtobusni prevoz, igralnino na igrišču in pogostitev (hrana) ob koncu turnirja in veljajo na osebo za posamezen turnir. Vsi odhodi so iz parkirišča CUBO golf igrišča.

Cene so pripravljene za 48 udeležencev na posameznem turnirju. Ob morebitnem manjšem številu udeležencev se cena spremeni.

Posamezniki se lahko prijavijo na celotno serijo turnirjev ali zgolj na posamezen turnir. Po udeležbi na prvem turnirju se udeležencu za vsak naslednji turnir obračuna 5 % popust. Popusti se seštevajo in veljajo na osebo.

Razglasitev rezultatov in zmagovalca turnirja

Za posamezen turnir bo pripravljen ločen razpis s pravili turnirja. Zmagovalec bo razglašen ob koncu posameznega tunrirja.

PRIJAVE

Prijave zbiramo do zapolnitve razpisanih mest. Cene so pripravljene za 48 udeležencev na posameznem turnirju. Ob morebitnem manjšem številu udeležencev se cena spremeni. O morebitni spremembi cene bodo igralci obveščeni ob zaključku prijav, oziroma najkasneje teden pred terminom posameznega turnirja. Igralci znesek turnirja poravnajo pred odhodom na recepciji CUBO golf igrišča. Vračilo zneska za že plačane prijavnine ni možno.

Prijavite se lahko na email naslov turnir@cubogolf.com ali na 041 903 555. Ob prijavi sporočite na kateri turnir se prijavljate.

** Organizator turnirja si pridružuje pravico do spremembe pravil in pogojev.

Galerija