IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com
Serija CUBO turnirjev

CUBOTLON 2019

Poleg druženja in zabave lahko v sklopu CUBOTLON serije pričakujete vsakič novo in zanimivo golf igro. Serija je tako odlična mešanica zabave in golf tekmovalnosti.
CUBOTLON je serija 5ih turnirjev, kjer se za končno zmago upoštevajo rezultati štirih od pet turnirjev (za igralce, ki se udeležijo vseh 5 turnirjev se upoštevajo štirje najboljši rezultati). Zmagovalec serije je igralec, ki prejme največ točk.

Turnirji

16.05.2019, 15:00

9 lukenj – DIVJIH 9

Udarjališča na prvih devetih luknjah bodo za namen turnirja prestavljena na alternativne lege – bunker, visoka trava, za hribom. Igralci igrajo stabelford igro.

REZULTATI: CUBOTLON 1. TURNIR – DIVJIH 9

26.05.2019, 8:30

18 lukenj- FIXED SCORE

Igralec prične igro z vnaprej določenimi udarci, ki se preračuna po sistemu HCP igralca + PAR igrišča. Ko doseže število določenih udarcev zaključi igro ter na končnem mestu postavi zastavico. Zmaga igralec, ki zadnji konča oziroma igralec, kateremu preostane največje število udarcev. Igralci igrajo seštevno igro.

CUBOTLON 1 in 2. TURNIR rezultati

28.05.2019, 15:00

9 lukenj – POKER GOLF

Igralci pred pričetkom turnirja izberejo 3 luknje, na katerih se njihov rezultat na luknji upošteva dvojno. Izbrane luknje označijo tudi na score karticah. Igralci na score kartico zapišejo realno število udarcev ter šele pri izračunu rezultatov odgovorna oseba upošteva dvojni rezultat. Igralci igrajo stabelford igro.

CUBOTLON 1., 2., 3. turnir

02.06.2019, 10:00

18 lukenj – GREENSOME

Igralci igrajo v parih. Oba igralca izvedeta prvi udarec, izbereta eno žogico, ki jo nato izmenično udarjata, dokler ne zaključita luknje. Postopek se ponovi na vsaki luknji. Za preračun končnega rezultata sklopa turnirjev CUBOTLON se obema igralcema upošteva skupaj dosežen rezultat.

REZULTATI SERIJE

07.06.2019, 10:00

18 lukenj – STABLEFORD TURNIR za spremembo HCP-ja

Klasična Stableford igra za spremembo HCP-ja.

KONČNI REZULTATI SKUPNO CUBOTLON

Igralnina in štartnina

Igralnina za serijo CUBOTLON:

275 EUR, s plačilom Diners Club Exclusive ali Diners Club Golf Card: 250 EUR*.

Igralnina za posamezni turnir:

18 lukenj – 63 EUR in 9 lukenj – 43 EUR.

Letne karte bodo upoštevane na turnirjih.

Štartnina za serijo CUBOTLON:

150 EUR, s plačilom Diners Club Exclusive ali Diners Club Golf Card 100 EUR*.

Štartnina za posamezni turnir:

30 EUR, s plačilom Diners Club Exclusive ali Diners Club Golf Card 20 EUR*.

Štartnina vključuje izračun rezultatov in malico po koncu turnirja.

Razglasitev rezultatov in zmagovalca turnirja, pravila serije

TOČKOVANJE

Ob pričetku vsakega turnirja bo štarter igralcem razložil pravila igre. Točkovanje bo potekalo v skladu s sistemom točkovanja GZS, kjer se točke razdelijo med prvih 40 igralcev. Točkovalna lestvica je od 1 do 100, kjer zmagovalec posameznega turnirja prejme 100 točk. V primeru enakega rezultata prvih treh osvojenih mest v končni razvrstitvi, se upošteva večje število boljših osvojenih mest. V kolikor enakost med posamezniki še vedno obstaja, se upošteva rezultate zadnjega turnirja serije CUBOTLON 2019.

RAZGLASITEV REZULTATOV IN ZMAGOVALCA

Razglasitev zmagovalca serije turnirjev CUBOTOLON sledi po zadnjem turnirju, 07.06.2019. Sprotne rezultate posameznega turnirja lahko igralci spremljajo na golf portalu in na oglasni deski pred recepcijo Diners CUBO golf igrišča ter na spletni strani. Pritožbe se sprejemajo 30 minut po objavi rezultatov za posamezen turnir.

NAGRADE

Osvojitev 1. bruto in 1. neto mesta na seriji turnirjev CUBOTLON prinaša »Wild card« za uvrstitev na »Shoot out challenge« na Diners Erste Card turnirju, v katerem skupno 5 igralcev tekmuje za potovanje na Mauritius. Diners Erste Card turnir bo 21.06.2019 potekal na Diners CUBO Golf igrišču.

1. bruto in 1. neto mesto na seriji turnirjev CUBOTLON prav tako prinaša tudi povabilo na CUBO Challenge turnir, ki bo 31.08.2019.

Osvojitev 2. in 3. neto mesta na seriji turnirjev CUBOTLON prinaša še druge čudovite nagrade partnerjev turnirja.

PRIJAVE

Prijave zbiramo do zapolnitve razpisanih mest – 80 udeležencev. Prednost imajo igralci, ki se bodo udeležili celotne serije turnirjev. Igralci, ki se ne udeležijo najmanj 4 turnirjev, nimajo možnosti za zmago na seriji turnirjev CUBOTLON ter osvojitev nagrad. Vračilo zneska za že plačane igralnine ali štartnine ni možno. Prijavite se lahko s klikom na povezavo spodaj, na email naslov turnir@cubogolf.com ali na 041 903 555.

** Organizator turnirja si pridružuje pravico do spremembe pravil in pogojev.

PARTNER SERIJE

*Diners Club, vam kot uradni partner turnirja omogoča prijavo na turnir in plačilo igralnine in štartnine po posebni znižani ceni. Posebna ponudba velja ob plačilu z Diners Club Exclusive ali Diners Club Golf Card.

ŠE NIMATE KARTICE?

Pristopno izjavo za osebno kartico Diners Club Golf Card prejmete na recepciji Diners CUBO golf igrišča ali jo izpolnite ob prijavi na serijo turnirjev CUBOTLON. V tem primeru lahko prav tako koristite posebno ceno.

Prijava

Partnerji serije

Galerija