IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Golf je šport, ki je vse bolj priljubljen tudi med ženskami. Mednarodni dan ženskega golfa vsako leto praznujemo tudi na CUBO golf igrišču v Smledniku. V četrtek, 3. junija 2021 od 15. ure naprej, bo zelenica rezervirana za vas drage dame. Ker je golf družabna igra, kjer se spletejo poslovne in prijateljske niti, vas vabimo v objem čudovite narave in prijetne družbe.

 

Ženski CUBO dan golfa je namenjen tako popolnim začetnicam, ki boste skupaj z izkušenimi učitelji Racman golf akademije natrenirale prve udarce, kot tudi izkušenim igralkam, za katere pripravljamo poseben ženski golf turnir z 9 luknjami. Poleg igre golfa se boste lahko pomerile tudi v spretnostni vožnji z golf avtomobilčki.  Dodali bomo pa še veliko drugih presenečenj s katerimi bo vaše golf popoldne popolno.

Zaradi organizacije in zagotavljanja varnosti je obvezna prijava, z izpolnitvijo obrazca spodnji povezavi.

 

Od 15:00 naprej: Prvi golf zamahi za začetnice

Za golf opremo ne skrbite, saj vam zagotovimo palice in žogice, vi pa poskrbite le za primerna oblačila (športna majica in hlače ter obutev). Izkušeni vaditelji golfa vas bodo popeljali po CUBO golf igrišču, kjer boste zavihtele palice in se naučile prvih udarcev. Po začetnih golf zamahih se lahko preizkusite tudi v spretnostni vožnji golf avtomobilčka in dokažete, da ste dame odlične voznice! Po spoznavanju igre golfa vas na terasi restavracije čaka kozarec penine in prigrizek.

Prijave so možne vsako polno uro od 15. ure naprej. V posamezni skupini bo največ 8 udeleženk v spremstvu golf učiteljev iz Racman golf akademije.

Dogodek je za vse udeleženke ob predhodni prijavi in rezervaciji termina brezplačen.

 

Ob 16:00 – Izkušene igralke se pomerite na turnirju 9 lukenj

Za dame, ki že igrate golf in imate opravljene ustrezne licence, organiziramo turnir na 9 lukenj, s pričetkom ob 16:00 uri. Participacija za golf turnir je 10 EUR/osebo, brez dodatne igralnine.

 

Zaradi organizacije in zagotavljanja varnosti je obvezna prijava na turnir, z izpolnitvijo obrazca na spodnji povezavi.

 

Vzemite si čas zase v objemu narave in dobre družbe!

Na dogodek se lahko prijavite same ali v družbi! Vse, ki si želite dan zaključiti s kulinarično izkušnjo pa smo pripravili poseben meni, ki bo dodal piko na i CUBO ženskemu dnevu golfa. Poskrbeli pa bomo tudi za majhna presenečenja, ki bodo polepšala vaše golf popoldne.

Šport, dobra družba poslovnih žensk in odlična kulinarika so sestavine za nepozabno doživetje!

Za rezervacijo kosila ali večerje po zaključeni igri, vas ob prijavi prosimo za predhodno rezervacijo mize.

Za več informacij nas kontaktirajte na: info@cubogolf.com ali 041 903 555

 

Povezava do strani mednarodnega dogodka Women’s Golf Day, 1.6.2021: TUKAJ.

PARTNER DOGODKA: