IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Dobrodošli na novi spletni strani!

Po obilici snega smo se na Diners Cubo golf igrišču močno trudili, da čim prej ustvarimo pogoje za ponovno odprtje. Konec marca nam je vreme le dovoljevalo, da ste lahko začeli vihteti palice. Zato lahko rečemo le, DOBRODOŠLI na Diners Cubo golf igrišču, kjer se ves čas trudimo za izjemne pogoje igranja.

Vrhovi Kamniško-Savinjskih Alp v čudoviti kulisi, ki ga premore pogled z našega igrišča, so še zmeraj obdani s snegom, v dolini pa se je že razbohotila pomlad v vsej svoji lepoti. Golf igrišče je ozelenelo in ponuja obilo užitka ob igri.

Letos smo za vas pripravili nekaj sprememb, za katere smo prepričani, da se jih boste zelo razveseli. No, nekatere ste že lahko opazili tisti, ki ste v letošnji sezoni že odigrali kakšno »rundo« golfa, nekatere spremembe in izboljšave pa bodo sledile v kratkem. O tem vas bomo sproti obveščali.

Prav s tem namenom smo postavili novo spletno stran, ki je zaenkrat še v prenovi, zato vseh informacij na njej še ni. Upamo pa, da vam bo v nadaljevanju leta dobra opora za informacije ter rezervacije, za vsa obvestila, novosti pa lahko spremljate družbena omrežja, Facebook @DGCLjubljana ali na Instagram profilu @dinerscubogolf.