Loading Dogodki

« All Dogodki

 • This dogodek has passed.

Dan slovenskega golfa

13. september, 2020 ob 9:00 - 20:00

KAJ JE DAN SLOVENSKEGA GOLFA?

Družabni promocijski dogodek, ki se 13.9.2020 odvija na slovenskih golf igriščih, tudi na CUBO golf igrišču Ljubljana. Namen dogodka je približati golf vsem, ki bi se s to igro želeli spoznati.

 • Brezplačna informativna predstavitev igre pod vodstvom strokovnih delavcev
  Za udeležbo negolfiti izpolnite prijavnico na strani Golf Zveze Slovenija (PRIJAVA). Predstavitev v skupinah bo trajala predvidoma 45-60 minut. Informativna predstavitev je za prijavljene negolfiste brezplačna. Predstavitev bo izvajala naša Golf Akademija Racman.
 • Vsi zainteresirani se lahko prijavite tudi na recepciji igrišča ali na turnir@cubogolf.com.

 

 • Družabni golf turnir v parih na 9 luknjah (v paru igrata golfist + negolfist)
  Za udeležbo na turnirju golfisti (aktivni člani slovenskega golf kluba) na recepciji golf igrišča prijavijo sebe in negolfista s katerim bodo igrali družabni turnir. Format igre je prilagojen, tako da golfist igra do zelenice, negolfist pa mora luknjo zaključiti s patanjem. Oba igralca skupno poravnata prijavnino za turnir 20 EUR.

V kolikor ste igralec začetnik in nimate svojega partnerja golfista, se lahko vseeno prijavite na recepciji igrišča, mi pa vam bomo dodelili igralca izmed naših domačih igralcev.

Razpis turnirja

 • Kulinarična ponudba za obiskovalce
  Po ali pred aktivnostmi je za igralce na terasi naše CUBO golf restavracije pripravljena posebna piknik pogostitev. Cena pogostitve: 15eur.

 

Podrobnosti

Datum:
13. september, 2020
Čas:
9:00 - 20:00
Dogodek Categories:
, ,
Spletna stran:
https://www.golfportal.si/dan-slovenskega-golfa-2020

Prizorišče

CUBO golf igrišče Ljubljana

Organizatorji

CUBO GOLF d.o.o.