Igrišče PONOVNO odprto

Od ponedlejka, 15.2.2021.

Končno smo dočakali razmere, ki dopuščajo odprtje našega igrišča! Palice bomo začeli vihteti že v ponedeljek, 15. februarja, zato vas vabimo k rezervaciji terminov TUKAJ. Letos nam je vreme nekoliko zagodlo s pošiljkami dežja in snega in tako igrišče ni bilo primerno za uporabo, saj bi lahko povzročili veliko škode, ki bi vplivala na igralno podlago v najboljših mesecih.
Delovni čas IGRIŠČA
Ponedeljek, 15. februar 2021 bo igrišče za igranje odprto med 12.00 in 15.30. Recepcija pa bo odprta do 18.00.
Od torka, 16. februarja 2021 pa bo igrišče odprto za igro med 11.00 in 15.30.Igrišče se odpira nekoliko pozneje, zaradi nizkih temperatur. Ko se te dvignejo in bo tudi zjutraj prijetneje bomo igrišče odprli prej in vas o tem pravočasno tudi obvestili.

Delovni čas VADIŠČA

Z odprtjem igrišča uvajamo tudi podaljšani delovni čas vadišča, ki bo odprto med 12.00 in 19.00.

Uporabnike vadišča vabimo, da si na svoje kartice naložite košarice z žogicami. Na voljo je paket košaric, da boste lahko vadili tudi med 18.00 in 19.00, ko je recepcija že zaprta. Več informacij: https://golf-ljubljana.si/services/ostale-storitve/

Od torka, 16. februarja 2021 pa bo vadišče odprto med 11.00 in 19.00.

REZERVACIJE
Prosimo vas za čimprejšnjo spletno rezervacijo: http://bit.ly/CUBOrezervacija, kjer svoj termin lahko rezervirate za 3 dni naprej.
Telefonske rezervacije terminov: + 386 (0)41 903 555 pa sprejemamo za 2 dni naprej. Recepcija igrišča je na voljo, to soboto in nedeljo, za telefonske rezervacije med 12.00 in 16.00.Da bo začetek sezone takšen kot si ga vsi želimo pa smo pripraivli še en kratek vodnik, s katerim bomo vsem igralcem zagotovili najboljše pogoje in zadovoljstvo. Na povezavi poiščite nekaj splošnih informacij glede igre in uporabe prostorov igrišča CUBO golf: https://golf-ljubljana.si/odpiramo/.

Nekaj dodatnih pomembnih usmeritev
  1. Prosimo vas za predhodno rezervacijo termnina (telefonsko ali spletno), kjer navedete svoj termin in imena soigralcev. Vstop na igrišče brez predhodno potrjenega termina namreč ni mogoč.
  2. Štartni časi so razdeljeni na 10 minut s pričetkom igranja na luknji 1. Začetek igre iz katerekoli druge lukje ni mogoč.
  3. Zaradi velikega zanimanja in povečanih rezervacij terminov vas prosimo, da nam svojo odsotnost pravočasno sporočite, saj tako termin lahko sprostimo za druge igralce. V primeru, da termin ne bo pravočasno odpovedan smo primorani pred naslednjo igro zaračunati pavšalni znesek igralnine za termin, ki ni bil odpovedan.