IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Letne karte za sezono 2019 so razprodane

Toplo februarsko vreme je omogočilo odlične razmere za zimski golf in s tem živahen začetek sezone na Diners CUBO Golf igrišču. Štartni časi so dobro zasedeni in skupaj z igralci se že veselimo vseh izzivov ter zmag, ki jih golf za nas pripravlja v nadaljevanju leta 2019.

V sezoni 2019 so letne karte količinsko omejene. Igralce obveščamo, da smo prodali vse letne karte. Vsem imetnikom karte 2019 se zahvaljujemo za zaupanje. Igralce prosimo, da uredijo še doplačila, letne najeme garderobnih omaric ter najeme omaric za opremo.

V prostorih igrišča smo izvedlli generalno čiščenje. Izpraznili smo tudi vse garderobne prostore ter garderobne omarice, za katere nimamo zavedeno, da so v najemu igralcev. V kolikor pogrešate vaše stvari, vas prosimo, da se zglasite na recepciji igrišča, kjer vam bo naše osebje predalo vašo lastnino. V prihodnjih dneh bomo uredili tudi prostore za shranjevanje opreme.

UREJENOST GARDEROB

Vljudno naprošamo, da  v prihodnje ne puščate oblačil, obutve in opreme v garderobah, zunaj garderobnih omaric.  Prostori so namenjeni vsem igralcem in zaradi varnosti, kot tudi urejenosti, ponujamo letni ter dnevni najem garderobne omarice, kjer lahko shranite stvari za čas vaše igre.
Prosimo, da z inventarjem igrišča ravnate odgovorno. Uporaba garderob, brisač in kozmetike so ugodnosti, ki so trenutno na voljo vsem igralcem. Želimo si, da vsi skupaj ohranjamo igrišče, vključno z vsemi prostori, v lepem ter urejenem stanju.