Mladinska šola Racman vabi

Mladinska golf šola ostaja na našem igrišču.

Vaši in naši mladi golf upi bodo lahko na CUBO golf igrišču od zdaj naprej trenirali pod vodstvom Racman golf mladinske šole.

Da lahko učitelji spoznajo otroke in mladino, vas vabimo na spoznavne dneve. Spodaj prilagamo vabilo predsednika Racman golf kluba, Matjaža Carja.

V kratkem bodo za vse nadobudne golfiste na voljo tudi individualne ure in tečaji ter začetni tečaji golfa za vse, ki za palico še niste prijeli.

Se vidimo na igrišču.


Pozdravljeni starši, dedki in babice.

V mesecu maju smo bili s strani golf igrišča CUBO povabljeni k sodelovanju in vodenju otroške in mladinske golf šole.

Verjamem, da ste o Racman golf akademiji že slišali. Otroke “preganjamo” po golf igriščih od leta 2007 in v tem času smo doživeli veliko prijetnih izkušenj, obrisali pa tudi kar nekaj solza. Verjamemo v to, da se otrok golfa nauči preko igre. Druženje s sovrstniki in zabava je na prvem mestu. Ko dvignemo veselje do golfa in vadbe, se pričnejo kazati tudi dobri rezultati v zamahu in seveda počasi tudi na score kartici.

Prav gotovo imamo dovolj energije, da našo vizijo pripeljemo tudi na CUBO golf. Slišali smo, da je na vašem golf igrišču kar nekaj nadebudnih golfistov.  V tem tednu nameravamo pridobiti nekaj informacij od vas. Koliko je star vaš otrok, kolikokrat na teden je do sedaj vadil, kakšne so vaše želje in pričakovanja.

Vse te informacije nam bodo pomagale pri postavitvi skupin za redno vadbo, ter počitniškega programa, ki ga bomo pripravili za vse tiste, ki bi želeli izkoristiti počitniško varstvo in treninge.

Za vas bomo na razpolago na vadišču na CUBO golf igrišču v sredo 27.05., četrtek 28.05. in petek med 29.05. med 17.00 in 19.00 uro.

Otroci naj s seboj prinesejo opremo, da nam pokažejo kaj že znajo. Hkrati pa se boste spoznali z našimi učitelji Matjažem, Urhom, Davidom in Matejem.

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja ali da se ne uspete oglasiti ta teden, nam lahko pišete na racmangolfklub@gmail.com.

Se vidimo na🏌.

Predsednik Racman golf kluba
Matjaž Car