Možnost online rezervacije

Rezervirajte termin brez klica na recepcijo.

Na CUBO golf igrišču Ljubljana se vedno trudimo izboljševati naše storitve. Ne glede na to, da se naša recepcija z veseljem dnevno z vami pokramlja po telefonu, smo se odločili za možnost rezervacije termina online.

S partnerjem smo v zadnjih tednih pripravljali nadgradnjo našega rezervacijskega sistem, da bi vam omogočili lažjo rezervacijo termina na igrišču. Vsi imetniki letnih kart ste že prejeli povabilo na email naslov, da se lahko registritate in dokončno aktivirate vaš profil. Sledite navodilom v sporočilu, ki ste ga prejeli, da vaš profil povežete s svojo letno karto. Spodaj smo za vas prirpavili tudi kratka navodila.

Igranje je vedno bolj zabavno s prijatelji. Vaš profil vam omogoča, da svoji rezervaciji termina dodate tudi soigralce. Preden lahko rezervaciji dodate soigralce jih morate povabiti v svojo golf skupino. Ob rezervaciji termina namesto njihovih imen vnesete njihove e-mail naslove. Ko soigalci potrdijo vaše povabilo v golf skupino, jih boste lahko naslednjič dodali v rezervacijo svojega “flighta”.

Nimate letne karte, pa bi vseeno rezervirali online? V kolikor niste imetnik letne karte na našem igrišču, pa bi sistem vseeno želeli uporabljati, nam sporočite svoj email naslov na info@cubogolf.com ali naslov preverite na recepciji. Z enakim email naslovom se prijavite v sistem na www.nexxchange.com in lahko pričnete z rezervacijami.

V primeru morebitnih težav vam je recepcija CUBO golf igrišča vedno na voljo. Upamo, da vam bo storitev omogočila lažjo rezervacijo termina igranja na našem igrišču in še več obiska CUBO golf igrišča.

KRATKA NAVODILA ZA UPORABO ONLINE SISTEMA ZA REZERVACIJE

REZERVACIJSKI SISTEM