Navodila za uporabo online sistema za rezervacije

Da bi vam omogočili lažjo rezervacijo termina na CUBO golf igrišču in pregled vaših rezervacij, smo s partnerjem Nexxchange vspostavili online sistem za rezervacije.

Vsi imetniki letne karte na CUBO golf igrišču ste prejeli sporočilo s povabilom, da ponastavite svoje geslo in pričnete z uporabo sistema.

V kolikor sporočila niste prejeli vas prosimo, da najprej preverite predal z vsiljeno pošto (Junk) ali na recepciji preverite vaš email naslov na katerega smo vam posredovali vabilo. Da boste lahko koristili ugodnosti vaše letne karte, ki že vključuje igralnine vas prosimo, da ne vzpostavljate novega profila, ampak možnost prijave preverite z recepcijo igrišča ali preverite informacije spodaj.

Vaši prijatelji, ki morda niso imetniki letne karte na našem igrišču imajo prav tako možnost koriščenje online sistema.

POMEMBNO!

Sistem online rezervacij deluje na podlagi email naslova. Za uspešno uporabo online sistema je pomembno:

– če ste imetnik letne karte, ne ustvarjajte novega profila. Povabilo bi morali že prejeti na vaš email naslov, ki ga imamo v sistemu.

– Če ste kot imetnik letne karte ustvarili nov profil z email naslovom, ki ni enak email naslovu s katerim razpolagamo, vas sistem ne bo prepoznal kot imetnika letne karte.

– Igralci, ki nimajo letne karte lahko sistem uporabljajo tako, da najprej preverijo svoj email naslov na recepciji in šele nato z enakim email naslovom ustvarijo svoj profil na https://www.nexxchange.com.

Kako dostopam do sistema za online rezervacije?

Dostop do sisiema za online rezervacije je na voljo na naši spletni strani www.golf-ljubljana.si. V zgornjem desnem kotu ali desno ob strani najdete ”okence” Book tee time. 

NAVODILA ZA REZERVACIJO