Obvestilo o začasnem zaprtju igrišča

V skladu z danes sprejetim odlokom bo CUBO golf igrišče, od 16.3.2020 do preklica odloka ZAČASNO ZAPRTO za igranje.

Vlada RS je 15.3.2020 na dopisni seji sprejela Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji.
Z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodaje blaga ter storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji se začasno prepoveduje ponujanje in prodaja blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije, kar vključuje tudi športno rekreacijske storitve.

V skladu z odlokom bo CUBO golf igrišče, od 16.3.2020 do preklica odloka ZAČASNO ZAPRTO za igranje.

  • Z vključno 16.3.2020 je prepovedana igra na CUBO golf igrišču. Prepoved igranja velja za imetnike letnih kart, kot vse ostale igralce.
  • V celoti se prepove uporaba vseh vadbenih zelenice ter vadišča.
  • Igralci, ki bi želeli svojo opremo prevzeti, lahko to storijo od ponedeljka, 16.3. do vključno srede, 18.3.2020. Skladišče za opremo bo odprto med 10.00 in 13.00 uro.
  • Morebitne kršitve zaprtja igrišča in neodobren vstop na igrišče in vadišča bo igrišče smatralo za hujšo kršitev.

Kljub temu, da golf igra poteka na odprtem, odlok vseeno zajema prepoved obratovanja golf igrišča. Tako vse igralce prosimo za razumevanje in podporo pri izvajanju ukrepa. O ponovnem odprtju igrišča vas bomo vsekakor obvestili.

Za vse informacije smo vam na voljo od 10:00 do 15:00 ure na telefonski številki recepcije (041 903 555) ter na info@cubogolf.com.

Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje pri izvajanju ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa ter vam želimo vse dobro.