IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Od A do Ž: popolna združitev posla, športa in zabave

Na Diners CUBO golf igrišču je možno organizirati paleto različnih dogodkov, tako v prostorih klubske hiše, kot na prostem. Zadnji dan avgusta je skupina CUBO pripravila športno-poslovno druženje s tekmovalnim pridihom golf turnirja.

Čeprav nam je nagajalo vreme in je naše presenečenje iz zraka splavalo po vodi, saj je bil Peter Podlunšek »prizemljen« v Lescah, smo se vsi skupaj prijetno družili.

V šotoru pred klubsko hišo je bilo poskrbljeno za sproščeno vzdušje ob izbrani glasbi, na posameznih luknjah na igrišču so za igralce poskrbeli Kavalovi kuharski mojstri. Tekmovalen duh se je kmalu prelevil v prijateljskega, saj so morali igralci dobro sodelovati ob izbrani vrsti igre turnirja.

Za popestritev večera je poskrbela iskriva Ula Furlan, piko na i pa so na odru dodali najboljši na turnirju ter direktor Hotela CUBO in prvi mož Diners CUBO golf igrišča Sandi Kovačević.

V pretežno zabavi v belem smo se ob zvokih DJ-a in skupine Soul Fingers družili pozno v noč.

Veseli smo, da smo na takšnem dogodku združili posel, šport in zabavo ter gostili mnoge posameznike iz sveta gospodarstva, turizma, športa in zabavne industrije. Kaj vse lahko organizirate na Diners CUBO golf igrišču, preverite TUKAJ.

Fotografije povedo več kot tisoč besed, zato vam na ogled postavljamo fotogalerijo.