Plačilo letnih kart za sezono 2020 v času zaprtja igrišča

S strani igralcev in imetnikov letnih kart smo v zadnjih dneh prejeli kar nekaj vprašanj glede odprtja igrišča ter podaljšanja letnih kart.

Vsem se zahvaljujemo za vaše predloge, predvsem pa za nekoliko potrpljenja. Spodaj tako navajamo informacije glede plačila preostanka zneska za podaljšanje veljavnosti letne karte za vse, ki ste že vplačali avans, možnost nakup nove karte ter informacije o dosegljivosti recepcije igrišča.
Letošnji začetek leta nam je ponudil ogromno toplih in prijetnih dni za igro golfa. Tudi sami smo že pričakovali še prijetnejše spomladanske dneve ter že načrtovali nove projekte, pozitivne spremembe in vzdrževalna dela za prihajajoče mesece. Žal je naše načrte zaustavila trenutna situacija s koronavirusom ter nas prisilila k zaprtju igrišča. Verjamemo, da lahko vsi s tem, ko ostajamo doma, ohranimo zdrave najprej sebe, svoje domače, prijatelje in vse ostale, ter tako preobrnemo potek širjenja virusa. 

 

VELJAVNOST LETNIH KART ZA SEZONO 2020

Letne karte so veljavne eno leto od nakupa ali do porabljenih 150 igralnin, oziroma tee timov, ki jih vključuje posamezen tip letne karte. Veljavnosti letnih kart zaradi trenutne situacije zaenkrat ne bomo spreminjali. 

 

PLAČILO PREOSTANKA ZNESKA ZA PLAČILO LETNE KARTE

  • Igralci, ki so vplačali avansno plačilo za rezervacijo letne karte za sezono 2020 morajo vsaj 14 dni po poteku veljavnosti letne karte iz sezone 2019 doplačati celotni znesek letne karte.
  • Igralce prosimo, da izberejo enak način plačila, kot ob plačilu avansa.

Zaradi zaprtja igrišča imajo igralci na voljo naslednje možnosti plačila preostanka zneska letne karte:

-NAKAZILO NA TEKOČI RAČUN: Igralci, ki so avansno plačilo poravnali z nakazilom na poslovni račun igrišča, lahko preostanek plačila prav tako poravnajo z nakazilom na račun.

-DINERS KARTICA: Igralci, ki bi znesek plačila želeli poravnati z Diners kartico lahko igrišču sporočijo podatke kartice (številka kartice, veljavnost in cvv koda iz zadnje strani) ter tako poravnajo preostanek plačila. Plačilo je možno tudi na obroke, v kolikor to dovoljuje kartica igralca. Igralci lahko podatke sporočijo z email sporočilom na info@cubogol.com, izpolnijo avtorizacijski obrazec in scan posredujejo prav tako na email naslov recepcije. Lahko pa vse podatke sporočijo po telefonu, od srede do petka, med 11:00 in 14:00 uro. 

-KREDITNA KARTICA ALI MAESTRO KARTICA: Igralci, ki so avans poravnali s kreditno kartico ali plačilno kartico Maestro in bi želeli preostanek zneska prav tako poravnati s kreditno kartico (Mastercard, Visa ali Maestro), lahko igrišču enako, kot imetniki Diners kartice sporočijo podatke kartice (številka kartice, veljavnost in cvv koda iz zadnje strani) ter tako poravnajo preostanek plačila.

-GOTOVINA: Plačilo letne karte, oziroma preostanka zneska z gotovinona recepciji igrišča do ponovnega odprtja igrišča ni možno. Igralce prosimo, da preostanek zneska nakažejo na tekoči račun podjetja ali izberejo plačilo s kartico.

Avtorizacijski brazec za pošiljanje podatkov kartice

 

NAKUP LETNE KARTE

Letne karte za sezono 2020 so številčno omejene. Trenutno je na voljo še 35 letnih kart. Vsi, ki bi želeli kupiti letno karto za sezono 2020 in še niste vplačali avansnega plačila, lahko nakup opravite tako, da izpolnite Vogo za nakup letne karte na spletni strani igrišča ter poravnate celoten znesek izbrane letne karte. Letno karto lahko poravnate z nakazilo na račun ali nam posredujete podatke Diners kartice ali kreditne kartice (Mastercard, Visa).

Vloga za nakup letne karte

 

PONOVNO ODPRTJE IGRIŠČA

Po odpravi odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodaje blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji bo igrišče ponovno odprto. O odprtju igrišča bomo vse igralce obvestili s sporočilom na email naslove, z objavo na socialnih medijih, spletni strani igrišča ter v drugih možnih načinih objave.

 

RECEPCIJA IGRIŠČA

Recepcija igrišča je trenutno ZAPRTA, smo pa za vsa vprašanja in informacije kadarkoli na voljo na naslovu info@cubogolf.com. Na telefonski številki 041 903 555 smo na voljo od srede do petka, med 11:00 in 14:00 uro. V kolikor bi želeli prevzeti svojo opremo shranjeno v caddy room, se lahko za to dogovorite po telefonu.

Se že veselimo ponovnega srečanja z vami na igrišču. Ostanite zdravi in ostanite doma.