IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Ponosni smo na Slovenijo, ponosni, da gostimo IGTM

Med 15 in 18. oktobrom bo Slovenija ponosna gostiteljica največje golf borze na svetu IGTM, ki bo v našo državo privabila preko 1300 predstavnikov golf igrišč, agencij, golfistov in novinarjev.

Naša dvomilijonska država se le stežka primerja z največjimi turističnimi atrakcijami, a vodilni v svetovnem golfu so jo prepoznali kot eno najbolj obetavnih golfskih držav. Leta 2015 je bila Slovenija v svetu golfa poimenovana kot novoodkrita golf destinacija, z dobrim delom pa si prislužila gostiteljstvo IGTM v letu 2018.

V teh nekaj oktobrskih dneh bodo slovenska golf igrišča preplavljena s tujimi gosti, ki bodo želeli videti naše golf zaklade – tam od Lipice pa do Mokric. Med igrišči, ki jih bodo obiskali je tudi Diners CUBO Golf igrišče, zato bo med 13. in 18. oktobrom na našem igrišču, ki je najbližje Ljubljane, kjer bo večina gostov prebivala, precej pestro in bržkone večja gneča kot po navadi.

V vsakem primeru bo ekipa CUBO poskušala uresničiti vaše želje za igranje v teh dneh, prosimo vas le za razumevanje in sprejemanje pobud in nasvetov naše ekipe za ure igranje.

Edini dan, ko bo igrišče povsem zaprto, bo 15. oktober, saj ta dan v okviru IGTM gostimo IGTM turnir.

Diners CUBO Golf Course