IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Dogodki v idiličnem okolju

Navdušite svoje poslovne partnerje ali potencialne stranke z dogodkom v idiličnem okolju v neposredni bližini Ljubljane.

Velika konferenčna dvorana

Velika dvorana v 1. nadstropju klubske hiše je primerna za promocijski dogodek, novinarsko konferenco, seminar ali poslovno druženje. Velika okna dajejo lepo svetlobo, poseben pridih nudi izhod na balkon s prekrasnim pogledom na golf igrišče.

Max. število sedišč: 65
Velikost: 100m2

Najem konferenčne dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet, obešalnike za obleke. V najem je vključeno tudi brezplačno parkirišče za goste.
Za pogostitev, kosilo, večerjo ali odmor za kavo poskrbi CUBO golf restavracija.

Dnevna soba

Dvorana v 1. nadstropju klubske hišice je primerna za nekoliko bolj sproščene predstavitve in sestanke. Svetla dvorana s pogledom na igrišče nudi udobno postavitev s sofami, enosedi in klubskimi mizicami.

Sedišča: 40
Velikost 80m2

Najem dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet, obešalnike za obleke. V najem je vključeno tudi brezplačno parkirišče za goste. Pogositev med ali po dogodku pa pripravimo v CUBO golf restavraciji.

Restavracija

Domačno-eleganten ambient restavracije na igrišču s pridihom podeželja navduši še tako zahtevnega obiskovalca. Naj bodo vaši sodelavci ali partnerji že ob vstopu v klubsko hišo pozitivno presenečeni.
Popolna storitev - poslovni dogodek in gostinske storitve, vse na enem mestu.

Sedišča: 100 oseb

Šotor

Unikaten in edinstven prostor, nekoliko odmaknjen od glavnega dogajanja bo idealna lokacija za vaš poslovni dogodek ali praznovanje. Nešteto možnosti postavitev za najrazličnejše tipe dogodkov.

Sedišča: 100 oseb

Vrt pred klubsko hišo

Ob lepem vremenu je vrt pred klubsko hišo, od koder je prekrasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, Šmarno goro in golf igrišče, odličen prostor za promocijo določenega produkta, novinarsko konferenco ali poslovno oziroma zasebno druženje. Na vrtu lahko postavimo šotor, catering, reklamne panoje in še več. Na njem se predvsem pomladi in poleti vrstijo številni družabni dogodki.

Možnost za visoke mize
Postavitev šotora
Glasbeni oder
Pogostitev: sedeča, stoječa, zunanji šank...

Galerija

Kontakt