IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Piknik na golfu

Dovolite, da vam pripravimo malo drugačno, nepozabno, kulinarično doživetje.
Piknik prostor vam lahko pripravimo sredi golf igrišča, a kljub temu stran od vseh ostalih, med 15. in 16. luknjo na obrobju. Za večje skupine pa na zunanji terasi ob obrobju klubske hiše.

Poroke

Zamislite si romantičen poletni ali zimski poročni dan. Na CUBO golf igrišču bo vaša poroka v vsakem letnemu času, kakršnemkoli vremenu takšna, kot ste si zamislili. V objemu narave vaju bo pričakal poročni paviljon. Nevesta se lahko do njega pripelje z avtomobilčkom za golf. V primeru slabega vremena se poročita v lepi, sejni dvorani ali restavraciji.

Poslovni dogodek

Navdušite svoje poslovne partnerje ali potencialne stranke z dogodkom v idiličnem okolju v neposredni bližini Ljubljane.

Najem konferenčne dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet, obešalnike za obleke. V najem je vključeno tudi brezplačno parkirišče za goste.
Za pogostitev, kosilo, večerjo ali odmor za kavo poskrbi CUBO golf restavracija.

Vrt pred klubsko hišo

Ob lepem vremenu je vrt pred klubsko hišo, od koder je prekrasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, Šmarno goro in golf igrišče, odličen prostor za promocijo določenega produkta, novinarsko konferenco ali poslovno oziroma zasebno druženje. Na vrtu lahko postavimo šotor, catering, reklamne panoje in še več. Na njem se predvsem pomladi in poleti vrstijo številni družabni dogodki.

Možnost za visoke mize
Postavitev šotora
Glasbeni oder
Pogostitev: sedeča, stoječa, zunanji šank...

Kontakt