Paket za začetnike- Desetka za sveže zamahe

PAKET VSEBUJE 10 IGRALNIN ZA 9 LUKENJ

CENA PAKETA: 200EUR

 

PAKET DESETKA ZA SVEŽE ZAMAHE VKLJUČUJE:

-10 igralnin za 9 lukenj,
– koriščenje igralnin v terminih od 12:00-15:00 in od 17:00 ure naprej,
– veljavnost paketa za tečajnike, ki so v letu 2018 ali 2019 opravili tečaj golfa, z veljavno kartico Golf zveze in potrdilom o opravljenem tečaju,

– možnost brezplačne izposoje seta palic za imetnike paketa v času koriščenja paketa igralnin (glede na razpoložlivost).

– Ob nakupu paketa igralec prejme možnost pridobitve kartice Diners Golf Card, z brezplačno članarino za prvo leto in 2.000 nagradnih točk dobrodošlice. Kartica omogoča dodatne ugodnosti, igralec pa lahko pristopno izjavo izpolni na recepciji igrišča. Več informacij: TUKAJ.

*Predhodno je potrebna rezervacija termina na recepciji igrišča. Recepcija igrišča se bo potrudila, v kolikor razmere dovoljujejo, da igralcem začetnikom ne pridružuje preostalih igralcev.
Igralec lahko igralnine iz paketa izkoristi eno leto od nakupa.

Igralnine iz paketa niso prenosljive in jih lahko koristi zgolj kupec/imetnik paketa osebno.


NAKUP LETNE KARTE ZA ZAČETNIKE

Igralci začetniki, letno karto na Diners Cubo golf igrišču dobite s posebnim 20% popustom za začetnike. Več informacij dobite na recepciji igrišča.

Letna karta z 20 % popustom velja za vse, ki so v letu 2018 opravili začetni tečaj golfa na Diners CUBO golf igrišču pri Golf Akademiji Ljubljana. Popust (10 %) boste imeli tudi pri naslednjem nakupu letne karte (za leto 2020).
*Popust velja zgolf na redno ceno karte (Letno karto 2019).

Več informacij dobite na recepciji igrišča.


Še nimate dovoljenja za igro? Vpišite se v tečaj golfa v Golf akademiji na našem igrišču.

Več informacij o začetnem tečaju: TUKAJ.