Dnevne karte za odrasle

 

DNEVNA IGRALNINA
Dnevna igralnina – 18 lukenj 90 EUR
Dnevna igralnina – 9 lukenj  60 EUR

 

POPUSTI IN UGODNOSTI 
Igralci z veljavno izkaznico Golf zveze Slovenije -15% na redno ceno dnevne igralnine
Plačilo igralnine z Diners Club Golf Card ali Diners Club Exclusive črno kartico – 20% na redno ceno dnevne igralnine

 

Ostale ugodnosti

Ugodnosti za imetnike letnih kart Imetniki letnih kart lahki koristijo določene ugodnosti, ki so navedene v Splošnih pogojih za imetnike letnih kart.
Povabljeni igralci – 40% na redno ceno igralnine. Igralec koristi ugodnost imetnika letne karte 2019 in igra skupaj z imetnikom letne karte, ki je rezervacijo potrdil.
Igralnina na dan turnirja – 30% na redno ceno dnevne igralnine (razen na dan, ko je drugače dogovorjeno z naročnikom turnirja)
DINERS CLUB kupon – ugodnost 2=1

Kuponi FAIRWAY2HOTEL   

Vsa plačila s kuponi 2 za 1 se obračunajo po ceni 90 eur, za katerikoli dan v tednu. S kuponi 2 za 1 plačilo igralnin na turnirju ni mogoče.
Imetniki Letne karte ponedeljek-petek za igranje izven določenega termina (ponedeljek-petek), ter za igranje ob praznikih. – 40% na redno ceno dnevne igralnine. Razen za igranje na turnirju, ko lahko koristijo -30% na redno ceno dnevne igralnine.
SENIORSKI DNEVI (55+) IN ŽENSKI DNEVI Vsak ponedeljek in torek do 12ih (razen prazniki in turnirji) seniorji (55+) in dame za hkraten nakup dveh igralnin za 18 lukenj (green fee) plačatjo 90 evrov. Igralnini eno kupiš, drugo dobiš sta na ime in priimek osebe ter nista prenosljivi. Koristi jo lahko izključno ista oseba, kadarkoli v letu v času ponudbe (ponedeljek ali torek) do 12h (razen prazniki in turnirji).
Psi na igrišču

Psi morajo biti na povodcu, privezani k golf torbi ali vozičku in se ne smejo prosto gibati po igrišču, lastniki pa morajo za njimi počistiti odpadke. Prav tako jim je strogo prepovedan vstop na green. Ob neupoštevanju teh pravil lahko ranger igralcu odvzame dnevno karto in ga odstrani z igrišča.

 

*Cene veljajo od 1.1.2019 do 31.12.2020.  Cene so v EUR in vključujejo DDV. Popusti se ne seštevajo in se med med seboj izključujejo. Pridružujemo si pravico do spremembe cen in pravil.