Dogodki

Navdušite svoje poslovne partnerje ali potencialne stranke z dogodkom v idiličnem okolju v neposredni bližini Ljubljane. Skoraj 6000 metrov zelenih površin, pogled na Alpe, svež zrak in kapacitete na prostem, v dvoranah ali v restavraciji na CUBO golf igrišču ponujajo enkratno okolje za poslovne ali zasebne namene, team buildinge, komercialne turnirje ali poroke.
Na prostem ali v dvorani.

[/vc_column][/vc_row]

Predstavitev novega produkta

Sestanek

Konferenca

Srečanje

Delavnica

Seminar

preberi več

Team building

Tečaj golfa za skupine

Zasebna zabava

Praznovanje

Rojstni dan

Poroka

preberi več

Komercialni turnir – predstavitev znamke

Klubski turnir

Družabni turnir

Turnir in predstavitev golfa za začetnike

Zasebni najem igrišča

Preberi več

Storitve

Za goste je zagotovljen brezplačen parkirni prostor, brezžični internet v dvoranah in na površinah pred klubsko hišo ter vsa osnovna oprema in storitve za izvedbo dogodka – ozvočenje, projektor, platno, stoli, mize, obešalniki, skrbnik dogodka in organizacija gostinskih storitev.

Dodatna ponudba

Dogodek na Diners CUBO golf igrišču lahko združite s predstavitveno uro golfa ali teambuildingom.

Pogostitev

V restavraciji Evergreen se glede na vaše želje mi dogovorimo za pogostitev ali obed v klubskih hiši oziroma na vrtu. Lahko se odločite tudi za hladen bife, topel bife, kosilo, malico, večerjo ali »finger food« pogostitev. Po vaših željah pripravimo tudi premore za kavo.

Poroke

Zamislite si romantičen poletni ali zimski poročni dan. Na Diners CUBO golf igrišču bo vaša poroka v vsakem letnemu času, kakršnemkoli vremenu takšna, kot ste si zamislili. V objemu narave vaju bo pričakal poročni paviljon. Nevesta se lahko do njega pripelje z avtomobilčkom za golf. V primeru slabega vremena se poročita v lepi, leseni sejni dvorani restavracije Evergreen.

Galerija

Kontakt