Letne karte

Letne karte

Letne karte – igrišče Redna cena Imetniki kartice Diners Slovenija **
Letna karta Diners 2.500 € 2.000 €
Zakonski par, partnerja 4.000 € 4.000 €
Letna karta ponedeljek-petek, ne velja na turnirjih in ob praznikih. Doplačilo za igranje izven termina 30€ 2.000 € 2.000 €

** Popusti veljajo za imetnike Diners Club Golf Card ali Diners Club Exclusive črne kartice ob plačilu na recepciji igrišča.

Veljavnost letne karte:

  • Vse karte veljajo eno leto od nakupa.
  • Vse karte vključujejo 150 tee timov za 9 ali 18 lukenj.
  • Obvezna rezervacija štartnega časa. Igralce prosimo, da štartni čas sporočijo na recepcijo golf igrišča takoj, ko je mogoče (preko elektronske pošte ali po telefonu), vendar najkasneje 24 ur pred rezerviranim časom, sicer rezervacija velja za nerealiziran potrjen štartni čas oz. t. i. “no show”. V tem primeru je golf igrišče upravičeno upoštevati štartino v skladu z rezervacijo.
  • Karte veljajo za igranje na turnirjih v sezoni 2018, razen letna karta ponedeljek-petek ne velja za igranje na turnirjih. Doplačilo za igranje izven termina (ponedeljek-petek) je 30eur.
  • Vsi imetniki letne karte lahko med letom povabijo na igro 50 igralcev, ki plačajo dnevno karto za 18 lukenj po ceni 50 €. Igralci (največ 3 na igro) morajo igrati skupaj z lastnikom letne karte.

*Cenik velja od 20.4.2018.