Otroci in mladinci

Cenik dnevnih igralnin

DNEVNE IGRALNINE – igrišče Redna cena Člani Golf&Country Klub Ljubljana ter Člani golf kluba Racman
9 – lukenj (otroci, mladinci do 18 let ali študenti)  25 EUR 15 EUR
18 – lukenj (otroci, mladinci do 18 let ali študenti)  35 EUR 25 EUR
9 – lukenj (otroci do 10 let) *Brezplačno *Brezplačno

 

Cenik letnih kart

LETNE KARTE – igrišče Redna cena Člani Golf&Country Klub Ljubljana ter člani Golf kluba Racman
Študenti (z veljavno študentsko izkaznico) 700 EUR 600 EUR
Mladinci od 16. do 18. leta 450 EUR 350 EUR
Mladinci od 11. do 15. leta 350 EUR 300 EUR
Letna karta otroci do 10 let *Brezplačno *Brezplačno
 • Ob igranju z odraslo osebo, ki ima letno karto na igrišču ali plača dnevno igralnino.

LETNA UPORABA VADIŠČA Z UPORABO VADBENIH ŽOGIC

Za otroke in mladince so na voljo tudi paketi letne uporabe vadišča z uporabo 50 košaric vadbenih žogic na mesec. O ponudbi se pozanimajte na recepciji igrišča.

Splošni pogoji

  • Cene veljajo za otroke in mladince, člane Golf&Country Klub Ljubljana (člani Akademije, ki so trenirali na igrišču v zadnjih dveh letih) ter Člane golf kluba Racman.
  • Veljavnost letne karte je eno leto od nakupa oziroma do doseženega števila 150 igralnin (tee timov). Neizkoriščenih igralnin letne karte ni mogoče prenesti v naslednjo sezono oz. zahtevati povračila kupnine za letno karto zaradi kakršnih koli razlogov.
  • Rezervacija štartnega časa in prijava na recepciji igrišča sta za vse imetnike letnih kart obvezni.
  • Igralce prosimo, da stornacijo štartnega časa sporočijo odpoved rezerviranega termina na recepcijo golf igrišča takoj, ko je mogoče (na elektronski naslov ali po telefonu), vendar najkasneje 24ur pred rezerviranim časom, sicer rezervacija velja za nerelaiziran potrjen štartni čas. V tem primeru je golf igrišče upravičeno upoštevati igralnino v skladu z rezervacijo.
  • Letna karta je vezana na ime in ni prenosljiva.
  • Imetniki letnih kart sprejemajo aktualni Pravilnik o igranju in etiki golfistov na CUBO golf igrišču Ljubljana, objavljenem na spletni strani igrišča (www.golf-ljubljana.si) ter splošne pogoje za imetnike letne karte.
  • Pri prekrških na golfskem igrišču, za neprimerno obnašanje oz. nespoštovanje pravil na celotnem kompleksu ali kakršnem koli načrtnem povzročanju škode, si vodstvo pridržuje pravico ustrezno ukrepati in tudi zavrniti nadaljnjo uporabo letne karte brez povrnitve plačila.
  • Igrišče si pridržuje pravico do zaprtja dela igrišča za potrebe vzdrževanja in prenove igrišča, organizacije turnirjev ali drugih okoliščin, ki lahko vplivajo na varnost na igrišču. Imetnike letnih kart bo po potrebi igrišče predhodno obvestilo o morebitnem zaprtju.
  • Imetniki letne karte za otroke, mladince, člane Golf akademije in študenti ne morejo koristiti ugodnosti ”Povabljeni igralec”.

*Cenik velja od 13.12.2019. Vse cene so v EUR in že vključujejo DDV. Igrišče si pridružuje pravico do spremembe cen in pogojev.