Prostor za poslovne dogodke

Dogodki v idiličnem okolju

Navdušite svoje poslovne partnerje ali potencialne stranke z dogodkom v idiličnem okolju v neposredni bližini Ljubljane.

Velika dvorana

Velika dvorana v 1. nadstropju klubske hiše je primerna za promocijski dogodek, novinarsko konferenco, seminar ali poslovno druženje. Velika okna dajejo lepo svetlobo, poseben pridih nudi izhod na balkon s prekrasnim pogledom na golf igrišče.
Max. število sedišč: 65
Najem dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet, obešalnike za obleke. V najem je vključeno tudi brezplačno parkirišče za goste.

Dnevna soba

Dvorana v 1. nadstropju klubske hišice je primerna za nekoliko bolj sproščene predstavitve in sestanke. Svetla dvorana s pogledom na igrišče nudi udobno postavitev s sofami, enosedi in klubskimi mizicami.
Sedišča: 40
Najem dvorane vključuje vso tehnično opremo, brezžični internet, obešalnike za obleke. V najem je vključeno tudi brezplačno parkirišče za goste.

Restavracija

Domačno-eleganten ambient restavracije Evergreen s pridihom podeželja navduši še tako zahtevnega obiskovalca. Naj bodo vaši sodelavci ali partnerji že ob vstopu v klubsko hišo pozitivno presenečeni.

Površina:
Sedišča:

Vrt pred klubsko hišo

Ob lepem vremenu je vrt pred klubsko hišo, od koder je prekrasen pogled na Kamniško-Savinjske Alpe, Šmarno goro in golf igrišče, odličen prostor za promocijo določenega produkta, novinarsko konferenco ali poslovno oziroma zasebno druženje. Na vrtu lahko postavimo šotor, catering, reklamne panoje in še več. Na njem se predvsem pomladi in poleti vrstijo številni družabni dogodki.
Površina:
Sedišča za mizami:
Možnost za visoke mize
Postavitev šotora
Glasbeni oder
Pogostitev: sedeča, stoječa, zunanji šank

Galerija

Kontakt

Add Your Comment