Spremenjen delovni čas igrišča od 23.9.-3.10.2020

Spremenjen delovni čas igrišča velja za čas Evropskega prvenstva za amaterke.

Letošnje EGA Evropsko prvenstvo za amaterke je tik pred nami. Tekmovalke iz cele Evrope se bodo med 30.9. in 3.10.2020 pomerile na naših zelenicah za naslov prvakinje. Ta dogodek velja za enega večjih tekmovanj v amaterskem golfu in je v svojem obsegu zelo zahteven za organizatorje in ekipo igrišča.

Delovni čas igrišča za od 23.9. do konca tekmovanja
Da bi vse potekalo kot mora je potrebno ogromno predpriprave in skrbnega načrtovanja.
Igrišče bo zato od 23.9.2020 naprej odprto od 10:00 do 18:00 ure.

Od ponedeljka, 28. septembra do konca trajanja prvenstva, igrišče in vse pripadajoče vadbene površine za redno igro in vadbozapiramo. Zadnji tekmovalni dan bo potekal 3. oktobra, v nedeljo 4.oktobra pa bo igrišče ponovno odprto za redno igro od 9:00 dalje.

Vabimo vas h ogledu prvenstva ob tem pa vas obveščamo, da je še vedno potrebno upoštevati vse ukrepe NJIZ zoper širjenje CoVid19.

Pomoč pri izvedbi tekmovanja
Priprave so v polnem teku že od konca avgusta, čaka nas tudi še zahtevnejši del, pri katerem pa imamo obseg del povečan do te mere, da potrebujemo vašo pomoč.
Vse prostovoljce, ki vas zanima kako se igrišče pripravi na takšen turnir vabimo, da se pridružite naši ekipi.
Gotovo boste pri tem spoznali tudi drugo plat golfa, ki vam bo spremenila pogled na igrišče in golf panogo.

Prostovoljce/ke bi potrebovali na oddelku Greenkeeping v jutranjem (6:30 – 10:30) in popoldanskem času (14:00 – 18:00), organizatorji pa tekom trajanja igre (7:30 – 18:30) v dveh izmenah. Prijave zbiramo na recepciji CUBO golf igrišča. Pri prijavi bi vas prosili za ime in priimek, oddelek in uro prihoda (zjutraj/popoldne).

Že v naprej se vam zahvaljujemo za razumevanje in podporo pri organizaciji in izvedbi dogodka. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi igralkam in organizatorjem pripravimo izjemen golf dogodek in prijetno vzdušje.