Sproščen dogodek, kot nedeljsko kosilo

V poslovnem svetu so sestanki s partnerji, delavnice, predstavitve ali sestanki z ekipo nekaj povsem običajnega. Redkokdaj pa se tovrstnih dogodkov zares veselimo. Skoraj rečeno, običajno komaj čakamo, da se tovrstni dogodki zaključijo.

Se vam je že zgodilo, da so poslovni sestanki trajali predolgo, ob koncu pa niste prišli do nobene prave ideje ali rešitve?  Morda potrebujete samo spremembo lokacije, ki bo navdušila vaše udeležence in ponudila nov pogled na temo s katero se ukvarjate.  Diners CUBO golf igrišče s svojimi zelenimi površinami, nedaleč od Ljubljane ponuja kar nekaj možnosti, da poslovni sestanek vaše ekipe dobi pridih nedeljskega kosila, ko dobimo priložnost, da se družina zbere, se pogovarja o preteklem tednu, o planih in načrtih za naprej in si na splošno vzamemo čas za dobri stari pogovor.

Da pa tako, kot družinska kosila in druženja s prijatelji, ne postanejo ustaljena in dolgočasna, lahko med dogodkom pripravimo golf aktivnost za raziskovanje, interakcijo in vzpostavljanje odnosov. 

Preberite nadaljevanje in odkrijte, kako lahko dolgočasna srečanja postanejo sproščena kot družinsko druženje ob nedeljskem kosilu ali srečanje s prijatelji.

PRESTIŽNA LOKACIJA IN DOSTOPNOST

Skoraj 6000 metrov zelenih površin, pogled na Alpe in kapacitete znotraj idilične klubske hiše na Diners CUBO golf igrišču ponujajo enkratno okolje za poslovne ali zasebne dogodke. 

Za vse goste je zagotovljen brezplačen parkirni prostor, tako iskanje parkirnega prostora ne bo težava ob prihodu. Lokacija zgolj 15 minut vožnje iz Ljubljane pa je vseeno hitro dostopna.

POSTAVITEV DVORANE

Klasične postavitve običajno služijo svojemu namenu in najbolj izkoristijo sam prostor. Če ste pripravljeni vsaj malo eksperimetirati, lahko nekoliko drugačne postavitve razgibajo prostor in motivirajo udeležence. Sproščeno vzdušje bo odlična priložnost, da se udeleženci vključijo v pogovor in razpravo med dogodkom.

Ne glede na tip vašega dogodka, naše dvorane poleg tehnične opreme, kot so projektor, platno, ozvočenja, ki smo jih zamenjali zgolj pred nekaj meseci, ponujajo različne možnosti postavitev. Poleg klasičnih kino postavitev ali postavitev s stoli in mizami, naslednjič poskusite postavitev v obliki dnevne sobe s kavči in mizicami. 

NAŠA EKIPA VAM JE NA VOLJO OD POVPRAŠEVANJA DO IZVEDBE

Od trenutka, ko stopimo v kontakt z naročnikom, gre vsekakor za partnerstvo. Vaši udeleženci so vsekakor naša glavna skrb. Naše partnerstvo pomeni, da vam olajšamo celoten proces organizacije in izvedbe dogodka. Zavedamo se namreč, da organizacija dogodka za naročnika predstavlja orgnizacijski in logistični zalogaj. Dogodki, ki smo jih že organizirali in naše izkušnje so referenca, da si upamo prevzeti večji del tovrstnih obremenitev nase in vas razbremeniti vseh podrobnosti, ki zadevajo organizacijo dogodka.

 

PRAZNA VREČA NE STOJI POKONCI 

Ob praznem želodcu bo koncentracija udeležencev usmerjena zgolj na hrano in pijačo. Kratki premori med samim dogodkom, kjer udeležencem postrežemo z osvežilnimi pijačami, kavo ali prigrizki, bodo popestrili dogajanje in prebudili udeležence. Če jim bo pijača na voljo skozi celoten dogodek, bo njihova osredotočenost boljša, vzdušje med dogodkom pa sproščeno.

Ob daljših dogodkih pa bomo udeležence podkrepili tudi s kosilom v restavraciji Evergreen. Glavni chef Mojmir Šiftar je prejemnik naziva mladi talent gastronomskega vodnika Gaut&Millau in s svojimi jedi vedno znova navduši in preseneti goste. 

PAPIR IN SVINČNIK STA ŠE VEDNO IN

Za vse udeležence bomo pripravili papirje in svinčnike, saj verjamemo, da kljub vsej tehnologiji, ki nam je na voljo, velikokrat pisanje po papirju najlažje vzpodbudi novo idejo. Ni nujno, da si zapisujemo celotno predavanje. Zgolj misel, besede ali preprosto čečkanje po papirju lahko kasneje privede do nove ideje ali rešitve.

MINI DELAVNICE ALI ALTERNATIVNI PROSTORI 

Ponujajo vaši dogodki dovolj prostora za interakcijo med udeleženci ter za sproščeno druženje? Prostor klubske hiše je oblikovan tako, da lahko med dogodkom pripravite tudi manjše delavnice v drugi dvorani ali manjše skupinice v vmesnem prostoru med dvoranami. Celoten dogodek lahko preselimo tudi na zunanjo teraso in pripravimo vinsko degustacijo ali druženje ob cocktailih. Možnosti, s katerimi vam pomagamo navdušiti vaše goste je nešteto.

IGRA NI LE ZA OTROKE

Na srečanju ni boljšega načina za druženje in sproščeno interaktivnost med udeleženci, kot telesna aktivnost. Kadar srečanja vključujejo dolga sedenja, ni dvoma, da z malo aktivnosti najbolj vzpodbudimo telo in duha. Med tem, ko organizirate dogodek v sejni sobi na golf igrišču, vam bo pogled ušel na golf zelenice in naše igralce, ki uživajo v igri. Verjamemo, da boste tudi sami želeli zavihteti palico. Privoščite tudi vašim udeležencem, da se preiskusijo pri igri golfa. Za vse golf nepoznavalce smo pripravili 3 različne pakete, kjer vam bodo naši izkušeni učitelji predstavili zgodovino igre ter pokazali kako pravilno udariti žogico. Za pravo mero tekmovalnega vzdušja pa lahko pripravimo tudi pravi mali golf turnir ter vožnjo z golf avtomobilčki pod nadzorom naše ekipe.

DOGODEK, KI GA BOSTE ŽELELI PONOVITI

Že nekaj časa obstaja trend pri organizaciji dogodkov, da udeležencem pripavimo ne le poslovni dogodek, pač pa doživetje, ki ga bodo želeli ponoviti. Skupaj s Hotelom CUBO v centru Ljubljane smo pripravili poseben paket, da bo naše partnerstvo trajalo skozi celo leto. Po petih najemih dvorale na Diners CUBO golf igrišču ali v hotelu CUBO, lahko šesti najem dvorane po vaši izbiri koristite brezplačno. 

POVPRAŠEVANJA

Za vsa povpraševanja in dodatne informacije vam je na voljo Alja Primec na reception@cubogolf.com ali 041 903 555.