IGRIŠČE: + 386 (0)41 903 555info@cubogolf.com
RESTAVRACIJA: + 386 (0)40 621 336fnb@cubogolf.com

Sproščen poslovni dogodke, kot nedeljsko kosilo

V poslovnem svetu so sestanki s partnerji, delavnice, predstavitve ali sestanki z ekipo nekaj povsem običajnega. Redkokdaj pa se tovrstnih dogodkov zares veselimo. Skoraj rečeno, običajno komaj čakamo, da se tovrstni dogodki zaključijo.
Se vam je že zgodilo, da so poslovni sestanki trajali predolgo, ob koncu pa niste prišli do nobene prave ideje ali rešitve? Morda potrebujete samo spremembo lokacije, ki bo navdušila vaše udeležence in ponudila nov pogled na temo s katero se ukvarjate. Diners CUBO golf igrišče s svojimi zelenimi površinami, nedaleč od Ljubljane ponuja kar nekaj možnosti, da poslovni sestanek vaše ekipe dobi pridih nedeljskega kosila, ko dobimo priložnost, da se družina zbere, se pogovarja o preteklem tednu, o planih in načrtih za naprej in si na splošno vzamemo čas za dobri stari pogovor.
Da pa tako, kot družinska kosila in druženja s prijatelji, ne postanejo ustaljena in dolgočasna, lahko med dogodkom pripravimo golf aktivnost za raziskovanje, interakcijo in vzpostavljanje odnosov.

Preberite nadaljevanje in odkrijte, kako lahko dolgočasna srečanja postanejo sproščena kot družinsko druženje ob nedeljskem kosilu ali srečanje s prijatelji.

Prestižna lokacija in dostopnost

Skoraj 6000 metrov zelenih površin, pogled na Alpe in kapacitete znotraj idilične klubske hiše na Diners CUBO golf igrišču ponujajo enkratno okolje za poslovne ali zasebne dogodke.
Za vse goste je zagotovljen brezplačen parkirni prostor, tako iskanje parkirnega prostora ne bo težava ob prihodu. Lokacija zgolj 15 minut vožnje iz Ljubljane pa je vseeno hitro dostopna.

Postavitev dvorane

Klasične postavitve običajno služijo svojemu namenu in najbolj izkoristijo sam prostor. Če ste pripravljeni vsaj malo eksperimetirati, lahko nekoliko drugačne postavitve razgibajo prostor in motivirajo udeležence. Sproščeno vzdušje bo odlična proložnost, da se udeleženci vključijo v pogovor in razpravo med dogodkom.
Ne glede na tip vašega dogodka, naše dvorane poleg tehnične opreme, kot so projektor, platno, ozvočenja, ki smo jih zamenjali zgolj pred nekaj meseci, ponujajo različne možnosti postavitev. Poleg klasičnih kino postavitev ali postavitev s stoli in mizami, naslednjič poskusite postavitev v obliki dnevne sobe s kavči in mizicami.

Pogostitev

V restavraciji Evergreen se glede na vaše želje mi dogovorimo za pogostitev ali obed v klubskih hiši oziroma na vrtu. Lahko se odločite tudi za hladen bife, topel bife, kosilo, malico, večerjo ali »finger food« pogostitev. Po vaših željah pripravimo tudi premore za kavo.

Poroke

Zamislite si romantičen poletni ali zimski poročni dan. Na Diners CUBO golf igrišču bo vaša poroka v vsakem letnemu času, kakršnemkoli vremenu takšna, kot ste si zamislili. V objemu narave vaju bo pričakal poročni paviljon. Nevesta se lahko do njega pripelje z avtomobilčkom za golf. V primeru slabega vremena se poročita v lepi, leseni sejni dvorani restavracije Evergreen.

Dogodki v Hotelu CUBO

Unikatni dizajn, najsodobnejša tehnična oprema ter večnamenskost dvoran in restavracije butičnega hotela v centru Ljubljane zagotavlja primerno infrastrukturo za uspeh. Organizirajte dogodek v partnerskem hotelu CUBO.

Galerija

Kontakt