TaylorMade fitting dan

Ob dnevu žena vas skupaj s partnerjem, podjetjem AFP vabimo na Fitting dan, ki bo potekal v nedeljo, 08. marca 2020. Z nami bo tudi naša golfistka Katja Pogačar.

Podjetje AFP iz Dobove je uradni zastopnik blagovnih znamk TaylorMade Golf in Adidas Golf. Te blagovne znamke so sinonim za vrhunsko kakovost, nenehen razvoj in kredibilnost na področju golfa, kar se odraža v odličnih prodajnih rezultatih in velikemu številu ljubiteljskih, kot tudi profesionalnih uporabnikov vseh štirih naštetih blagovnih znamk.

Preizkusili boste lahko zadnje modele palic TaylorMade, svoje izkušnje pa bo z vami delila tudi Katja Pogačar, naša golfistka, ki se poteguje za mesto na olimpijskih igrah in se na domače igrišče vrača po seriji turnirjev v tujini.

Vsi udeleženci Fitting dneva, ki bi želeli ta dan preiskusiti svoje palice tudi na igrišču za ta dan lahko rezervirate igralnino za 18 lukenj po posebni ceni 45EUR ali 9 lukenj po ceni 30EUR. 

Rezervacija termina je možna na elektronskem naslovu sebastijan.dimic@afp.si ali telefonski številki 030 600 028 ter na recepciji igrišča.

Vse udeleženke čaka tudi presenečenje.

Vljudno vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji golfa, da si ogledate nove modele palic TaylorMade.