Vadbena igra na 9 luknjah za vse začetnike, ki ste zakjučili tečaj golfa v naši akademiji

Vabimo vse igralce, ki so zaključili tečaj golfa na naši Akademiji in še ne igrajo golfa na našem igrišču, da se udeležite srečanja in druženja z vadbeno igro na 9 luknjah.

Skupaj z Diners golf & country klub Ljubljana, Akademija – šola golfa in Diners CUBO golf igrišče vabimo vse igralce, ki so zaključili tečaj golfa na naši Akademiji, da se udeležite srečanja in druženja na Diners CUBO Golf igrišču Ljubljana v terminih:

  • sobota 28.9.2019 ob 16.00 uri
  • nedelja, 13.10.2019 ob 16.00 uri.

Program druženja bo obsegal: 

VADBENA IGRA – DRUŽENJE
Organizirali bomo vadbeno igro na 9 luknjah za vse začetnike. Pri tem bodo sodelovali vaditelji in starejši člani društva DG&CC, ki se bodo priključili flightom. Igra na igrišču bo potekala v skupini 3 novi igralci in 1 starejši član Diners golf & Country kluba. Znižana cena igralnine za začetnike bo znašala 25,00 € na osebo. Vsi igralci, ki še nimate svoje opreme (palice in torba) lahko ob prijavi brezplačno rezervirate izposojo opreme. Priporočajo se primerna oblačila. Po zaključku razpisanih terminov bomo za vse igralce začetnike organizirali še turnir za spremembo HCP (handicap). O terminu turnirja vas bomo obvestili naknadno. Igralcem želimo predstaviti delovanje igrišča in društva, vas vključiti v društveno življenje našega kluba, obenem pa ponuditi možnost, da s pomočjo izkušenih igralcev izboljšate svojo golf igro.Vsi igralci, ki še nimate izbranega kluba boste lahko dobili tudi vse informacije o članstvu v klubu.

Prijava:
Vse nove člane, ki so zaključili tečaj golfa v naši Akademiji vabimo, da se prijavite na enega od zgoraj navedenih terminov. Prijave lahko posredujete trenerjem ali recepciji igrišča po telefonu ali po e-mailu.

Uroš Gregorič: tel. 031 385 217, e-mail urosgregoric@gmail.com
Aleš Gregorič: tel. 031 385 216, e-mail gregoricales@gmail.com
Grega Perne: tel. 041 464 444 e-meil gperne@gmail.com
Recepcija igrišča: tel.: 041 903 555, e- mail info@cubogolf.com.

Veselimo se druženja z vami.