Women’s Golf Day, 4.6.2019

Diners CUBO golf igrišče se pridružuje 46-im državam pri organiziranju mednarodnega dogodka Women’s Golf Day – Ženski dan golfa, ki se zavzema za promocijo golf igre med ženskami ter podporo ženskam, ki dosegajo izjemne dosežke v golfu.

Vabimo vse dame, začetnice, igralke in popolne nepoznavalke golfa, da se nam pridružite 4.6.2019 in z nami proslavite ta dan in ženske v golfu.

PROGRAM DNEVA:

9:00 – 16:00: Golf igra s posebno promocijsko ceno za ženske

Igrišče bo od 9:00 do 16:00 v prvi meri rezervirano za ženske golf igralke. Skozi cel dan nudimo posebno akcijo na igralnino:

* Dve dami lahko igrata za ceno ene igralnine (90 EUR).

* Čez cel dan (ne le do 12:00 ure) lahko koristite akcijo Dobrodošle dame, kjer za hkraten nakup dveh igralnin za 18 lukenj (green fee) plačate le 90 EUR.

Izmed vseh igralk, ki bodo po igri oddale score kartico bomo najboljšo igralko dneva nagradili.


16:00 – 18:00: Tečaj golfa za igralke in predstavitev golf igre za začetnice (*število mest je omejeno)

* Tečaj golfa za dame, ki se bodo z golfom šele spoznale. Spoznajte prednosti golf igre za svoje zdravje ter igre, ki ponuja priložnost za druženje poslovnih žensk in žensk vseh starosti.

* Tečaj golfa za golfistke, ki želijo izboljšati svoje udarce ter pridobiti novo znanje o najnovejših tehnikah golf udarcev in izpopolniti svoje golf znanje.

 

18:00 – 20:00: Druženje ob prigrizkih in pijači v klubski hiši (možnost za poslovno mreženje)

Golf že od nekdaj velja za igro, ki ponuja možnost za druženje in poslovna mreženja. Pridružite se nam na druženju v klubski hiši, kjer boste imele priložnost, da izmenjajte izkušnje in znanje o golfu, se srečate s poslovnimi partnerji igrišča, prisluhnete izkušnjam uspešnih poslovnih žensk, ki igrajo golf.

Izkoristite priložnost in pomagajte pri razširitvi in utrditvi skupine golfistk v Sloveniji. 

 

Rezervacije termina za igro (Tee time) ter prijave na tečaj golf igre sprejemamo na elektronski naslov info@cubogolf.com ali na številko 041 903 555. Mesta so omejena zato pohitite s prijavo. Na dogodek se lahko prijavite preko obrazca spodaj.

VABILO_Women’s Golf Day 2019

PRIJAVA NA DOGODEK