Začetniki odigrali svoj prvi turnir

Utrinki iz turnirja

V četrtek, 15.7.2021 se je 40 igralcev začetnikov udeležilo prvega družanega turnirja za golf začetnike na 9. lukenj. Turnirju so se tako pridružili igralci, ki so tečaj golfa zaključili v letošnjem letu ali v prejšnjih letih, še niso aktivni igralci golfa in so tokrat prvič stopili na igrišče. Drugi so že nekajkat igrali na samem igrišču, so pa tokrat odigrali svoj prvi turnir. Vsi pa so preživeli prijetno športno popoldne na golf igrišču z družabnim zaključkom na terasi CUBO golf restavracije.

Najboljši rezultat sta dosegla Simon Kozamernik in Žan Zorc. Ne glede na rezultat so igalci dokazali, da je golf igra za vse. Odlična športna rekreacija v naravi v dobri družbi.

Na CUBO golf igrišču Ljublana je samo v letošnji sezoni več kot 120 igralcev že zaključilo začetni tečaj golfa in tako pridobilo osnovno znanje o igri. Igrišče v sodelovanju z Racman golf akademijo poleg začetnih tečajev organizira tudi nadaljevalne tečaje golfa, kjer igralci lahko skozi mesec in pol izpopolnijo svoje znanje, da so pripravljeni sami stopiti na golf igrišče in postati aktivni igralci golfa. Vsem začetnikom je na voljo tudi poseben paket igralnin za vstop na golf igrišče, ki vključuje tudi brezplačni najem opreme.

Tokratni turnir je zgolj ena izmed akcij s katerimi igrišče vzpodbuja nove igralce golfa, da ne le spoznajo golf, pač pa tudi postanejo aktivni igralci in vstrajajo v tej čudoviti igri.