Zaključena serija CUBOTLON 2019

V petek, 7.6.2019 so igralci odigrali še zadnji turnir serije CUBOTLON 2019. Zadnji, peti turnir je veljal za spremembo HCP. V sklopu serije turnirjev CUBOTLON so igralci v maju in juniju imeli možnost odigrati 5 turnirjev, kjer so vsakič igrali drugo igro. Za končno zmago so se upoštevali rezultati štirih od pet turnirjev (za igralce, ki so se udeležili vseh 5 turnirjev pa so se upoštevali štirje najboljši rezultati). Po zadnjem turnirju smo tako razglasili tudi zmagovalce celotne serije CUBOTLON.

1. mesto BRUTO je osvojil John Walsh.

1. mesto NETO Alojz Demšar,

2. mesto NETO Matjaž Zupin in 

3. mesto NETO Hermina Černigoj.

Zmagovalca bosta imela možnost sodelovanja na 2. CUBO Challenge turnirju, ki bo potekal konec avgusta, obenem pa sta se uvrstila na »Shoot out challenge« na Diners Erste Card turnirju, v katerem skupno 5 igralcev tekmuje za potovanje na Mauritius. Diners Erste Card turnir bo 21.06.2019 potekal na Diners CUBO Golf igrišču.

Čestitamo zmagovalcem posameznih turnirjev ter zmagovalcem celotne serije. Zahvaljujemo se vsem igralcem, ki so se udeležili posameznih turnirjev za udeležbo in zaupanje. Hvala partnerjem serije, Erste card, Avto Aktiv, Colmar ter restavraciji Evergreen.

Naša ekipa si je želela, da se igralci v sklopu celotne serije preiskusijo v nekoliko drugačnih formatih igre, kot so jih običajno navajeni, Diners CUBO golf igrišče spoznajo iz druge perspektive, sodelujejo z ostalimi soigralci ter preiskusijo sposobnost napovedi svoje igre. Se veselimo 2. CUBOTLONA.

KONČNI REZULTATI SERIJE CUBOTLON SKUPNO

Nekaj utrinkov iz celotne serije lahko najdete na povezavi: CUBOTLON 2019.